marți, 8 mai 2012

Atenţie!!!! Începe campania electorală


 


 
Vă salut dragi mei 300 de cititori, la fel ca cei 300 de spartani trebuie sa dăm cap în cap cu un adversar, doar că în cazul nostru nu ne batem cu cotropitori ci cu prostia.

M-am trezit azi foarte nervos pentru că a inceput să se umple carul şi mai grav au început să ne insulte inteligenţa, acum pe ultima sută de metri au început să apară borduri noi, lacul din parc s-a umplut, se montează un ceas in mijlocul Gherlei, pentru că timp de 4 ani aceste lucruri nu ajută la absolut nimic, nu aduc nici un vot trec neînsemnate.

Acum unii o să spună că: bine că s-au făcut .........doar acum? Banii pe campania electorală nu se strâng singuri ci prin sacrificii J, BMW nu se alimentează singur, necesită fonduri, multe fonduri.

Să trecem la lacul nostru care s-a transformat în ştrand şi nişte copii s-au scăldat în el pe o zi toridă de primăvara, deoarece singurul ştrand din oraş este dat în folosinţa unuia dintre finanţatorii primariei, care îl valorifica în felul lui.

îşi bat joc de noi in mod continuu „se piÅŸa pe noi fără măcar să aibă curtoazia s-o numeasca ploaie” ÅŸi ne zambesc de pe afiÅŸe ca să mai prindă 4 ani de odihnă, 4 ani de  concediu, pe care oricine l-ar dori,să întri în primărie cu un Matiz ÅŸi să iasă cu un BMW parcă ai juca la loto cu 50% ÅŸanse la câştig. Sună foarte bine nu?

Mandatul este ca statul degeaba la muncă şi campania este ca vizita şefului, trebuie să pari ocupat altfel s-ar putea să-ţi pierzi locul de muncă, dar el ştie că nu faci nimic şi poate fi indulgent, sau agresiv şi să te arunce afară, oameni buni acum în campanie voi sunteti şeful lor, voi aţi văzut ce s-a făcut în 4 ani voi trebuie să luaţi iniţiativa, faceţi ceva ....

AÅŸ vrea s-o continuu dar singurele cuvinte care imi trec prin minte în momentul acesta nu pot fi exprimate pe acest blog, ÅŸi saracii sfinÅ£i  nu au greÅŸit cu nimic să-i implicăm în această discuÅ£ie!

Vă pup pe portofel şi ne mai auzim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu